JAUHELIHAKASTIKE

400-600 g    jauhelihaa
1 sipuli
n. 3 valkosipulin kynttä
1 tlk tomaattipyrettä
2 dl ruokakermaa
1 rkl jauhoja
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
½ tl valkopippuria
1 rkl paprikajauhetta
ripaus cayennepippuria

Lisukkeeksi pastaa

Silppua sipuli pieniksi palasiksi ja kuori valkosipulin kynnet. Kuullota sipuleita paistinpannussa, kunnes ne ovat pehmeitä. Voit lisätä 1 rkl sokeria sipulien päälle, jos haluat. Lisää pannuun jauheliha, ja ruskista se. Mausta jauheliha suolalla, pippureilla ja paprikajauheella. Käännä levyä pienemmälle. Lisää jauhot ja sekoita ne jauhelihan sekaan. Lisää ruokakerma. Huuhtele kermapurkista loput kermat vedellä (½ - 1 dl). Lisää tomaattipyree, ja anna hautua sen aikaa, kun keität pastan. Hyvää ruokahalua! :)