Alkuperäinen resepti Koti ja keittiö -lehti
12/2005
350 g | maustamattomia broilerisuikaleita |
300 g | tuorepinaattia |
2 rkl | seesaminsiemeniä |
1 | punainen paprika |
1 1/2 | appelsiinimehua |
2 rkl | raastettua inkivääriä |
2 rkl | ruokosokeria |
2 rkl | valkoista balsamicoa |
1/2 rkl | kanelia |
1/2-1 dl | suolapähkinöitä |
oliiviöljyä |
Paista broilerisuikaleet pannulla öljyssä kypsiksi. Nosta sivuun. Pane pannulle suikaloitu paprika, siistityt pinaatinlehdet ja halutessaasi seesaminsiemenet ja paista seosta käännellen pari minuuttia. Nosta sivuun. Pane pannulle nyt appelsiinimehu, raastettu inkivääri, ruokosokeri, balsamico ja kaneli. Anna seoksen kiehahtaa. Lisää sekaan paistetut broilerisuikaleet ja anna kiehua pari minuuttia. Yhdistä sekaan pinaatti-paparikaseos ja ripottele päälle suolapähkinät. Tarkista maku ja lisää tarvittasesa ripaus suolaa. Nauti keitetyn riisin tai kasvisliemessä kypsytetyt couscousin kanssa.