EPUN KALAKEITTO

En tiedä, mistä tämä ohje on alunperin peräisin. Itse olen saanut ohjeen kummitädiltäni ja hänen mukaansa olen tämän ohjeen siis nimennyt. :)
600-800 g lohta
6perunaa
4porkkanaa
1kasvisliemikuutio
2maustekurkkua
1 pieni tlktomaattipyrettä
oliiveja maun mukaan
1 psskatkarapuja
1 tlksmetanaa

Porkkanat ja perunat kuoritaan ja paloitellaan ja laitetaan kylmään veteen kattilaan. Kattila laitetaan liedelle ja levy päälle (luonnollisesti). Kun vesi kiehuu, lisätään joukkoon kasvisliemikuutio. Anna perunoiden ja porkkanoiden kiehua sen aikaa, kun paloittelet kalan ja maustekurkut. Lisää kattilaan kalanpalat, maustekurkut, tomaattipyre ja oliivit. Keitä kunnes kala on kypsää. Lisää viimeiseksi katkaravut. Katkarapuja ei saa lisätä liian aikaisin tai ne menevät jollain tapaa pilalle. En tiedä miten, koska en ole kokeillut. :)

Tarjoile smetanan ja tuoreen leivän kanssa.