POHJA
| 150 g | voita t. margariinia |
| 3 dl | vehnäjauhoja |
| 2 tl | suolaa |
| 2 rkl | vettä |
| 100 g | kinkkua |
| 50 g | aurajuustoa |
| 100 g | Emmental-juustoa |
| 2 dl | kermaa |
| 2 | kananmunaa |
| valkopippuria |
Nypi rasva ja vehnäjauhot sekaisin. Sekoita joukkoon suola ja vesi ja anna olla jääkaapissa, kunnes täyte on valmis.
Paloittele kinkku ja raasta Emmental-juusto karkeaksi raasteeksi.
Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon kerma ja valkopippuri. Ota
taikina jääkaapista ja levitä voidellulle piirakkavuoalle. Laita taikinan
päälle paloiteltu kinkku, murenna siihen Aura-juustoa ja ripottele päälle
Emmental-juustoraaste. Kaada muna-kermaseos täytteen päälle ja paista
uunissa, n. 225 asteessa 20-25 minuuttia, kunnes piirakan pinta on kullan
ruskea. Anna piirakan vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Lisukkeeksi sopii vaikka vihersalaatti.