| 1 | sipuli |
| n. 3 | valkosipulin kynttä |
| 400-600 g | jauhelihaa |
| 400 g | makarooneja |
| 1 tl | suolaa |
| valkopippuria | |
| mustapippuria | |
| paprikajauhetta | |
| 2 | kananmunaa |
| n. 5 dl | maitoa |
| korppujauhoja | |
| voinokareita |
Kuullota sipulit oliiviöljyssä. Jos haluat, voit maustaa sipuleita hunajalla. Lisää jauheliha ja ruskista se. Mausta miedosti suolalla ja pippureilla. Keitä makaroonit al dente-kypsiksi runsaassa vedessä. Lado vuorotellen jauheliha- ja makaroonikerroksia voideltuun uunivuokaan. Laita päälimmäiseksi kerros makarooneja. Vatkaa munat ja sekoita joukkoon maito. Mausta suolalla ja pippureilla. Kaada seos uunivuokaan. Ripottele laatikon päälle korppujauhoja ja laita muutama voi- (voimariini-) nokare vielä korppujauhojen päälle. Paista 175-200 asteisessa uunissa n. 1 tunti.