MAKAROONILAATIKKO

1 sipuli
n. 3 valkosipulin kynttä
400-600 g  jauhelihaa
400 g makarooneja
1 tl suolaa
valkopippuria
mustapippuria
paprikajauhetta
2kananmunaa
n. 5 dlmaitoa
korppujauhoja
voinokareita

Kuullota sipulit oliiviöljyssä. Jos haluat, voit maustaa sipuleita hunajalla. Lisää jauheliha ja ruskista se. Mausta miedosti suolalla ja pippureilla. Keitä makaroonit al dente-kypsiksi runsaassa vedessä. Lado vuorotellen jauheliha- ja makaroonikerroksia voideltuun uunivuokaan. Laita päälimmäiseksi kerros makarooneja. Vatkaa munat ja sekoita joukkoon maito. Mausta suolalla ja pippureilla. Kaada seos uunivuokaan. Ripottele laatikon päälle korppujauhoja ja laita muutama voi- (voimariini-) nokare vielä korppujauhojen päälle. Paista 175-200 asteisessa uunissa n. 1 tunti.