2 rkl | öljyä |
100 g | sipulia |
2 | valkosipulinkynttä |
150 g | savukinkkua suikaleina |
1 pss (250 g) | vihannessuikaleita |
1 tlk (500 g) | paseerattua tomaattia |
0,5 l | vettä |
1 | kasvisliemikuutio |
50 g | spagettia |
vastajauhettua mustapippuria | |
2 tl | pizzamaustetta |
Kiehauta silputtu sipuli ja hienonnettu valkosipuli öljyssä tilavan teflonkattilan pohjalla. Lisää kinkkusuikaleet ja vihannessuikaleet ja sekoittele, kunnes vihannekset ovat sulaneet ja kuumenneet. Lisää tomaatti ja vesi sekä liemikuutio ja kuumenna keitto kiehuvaksi. Katko spagetti noin kolmen sentin paloiksi keittoon. Lisää pizzamauste ja hiukan musta- pippuria ja anna keiton kiehua kunnes spagetti on kypsää, n. 15-20 minuuttia. Tarjoa keiton kanssa vaaleaa leipää.